Një shitës biletash në Britani është vërtet fatlum pasi bileta e tij ka rezultuar fituese e xhektpotit pre 190 mln eurosh. Kjo është hera e parë që fitohet një shumë e tillë në Britaninë e Madhe.

Camelot, operator i lotarisë kombëtare, është tanimë një nga njerëzit më të pasur në Britaninë e Madhe, duke eklipsuar madje edhe pasuritë e këngëtarëve Sir Tom Jones dhe Calvin Harris,  të dy me vlerë 165 milion dhe Ed Sheeran me 160 milion euro pasuri.

Fatlumi i lotarisë ka thyer gjithashtu edhe rekordin e fituesve të mëparshëm që kanë arritur të përfitojnë shumë prej 161 mln euro në vitin 2011.

Jackpot Euromillions është fituar mbi 22 herë radhazi që nga 19 korriku, por për herë të pari arriti fondin e çmimit maksimal prej 190 milion euro.

Biletat për Euromillions shiten në nëntë vende të botës – MB-Ontario, Francë, Spanjë, Austri, Belgjikë, Luksemburg, Republikë irlandeze, Portugali dhe Zvicër.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat