Beluga është një gjitar që dallohet për format e tij dhe ngjyrën karakteristike të bardhë.

Beluga jeton në zonat më veriore të Kanadasë, Alaskës dhe Rusisë.

Ekuipazhi i “Gemini Craft” duke njohur karakterin social të kafshës, përfitoi për të luajtur pak me të dhe rezultati ishte i jashtëzakonshëm.

Ashtu si të ishte qeni më besnik, beluga ndiqte topin e ragbisë që i kishin hedhur dhe ja kthente “pronarit” duke notuar në ujë.

Për më tepër ndiqni videon.

j.l./ dita 

Flash Lajme

Më të lexuarat