Oni dhe Juri janë dy fëmijë nga Tirana që kanë marrë përsipër disa gjëra.

Hë për hë janë sekret, por kanë premtuar se do t’i zbulojnë me kalimin e kohës në videot e tyre në Youtube.

Si fillim e kanë nisur me një “inspektim” të dyqanit më të famshëm të lodrave në Shqipëri, Jumbo.

Ndiqni videon, e cila këshillohet në mënyrë strikte vetëm për fëmijë:

Flash Lajme

Më të lexuarat