Një foto që qarkullon në rrjet është bërë subjekt humori.

Në të shihen kryeministri Rama dhe ministrja e Kulturës Elva Margariti.

“Kryeministri ecën dorë për dore.

Rregullore e brendshme apo simbol masonësh?” – tallet portali ResPublica.

Foto tërheq vëmendjen mbi pozicionin e duarve të dy qeveritarëve.

Por një shikim i vëmendshëm konstaton se dora nuk duket të jetë e ministres simpatike.

Është thjesht pozicioni i fotos, madje dora më afër dorës së KM është e dikujt pas tij, sic dallohet nga mënga e xhaketës.

Gjykojeni vetë:

d.a. / dita

Flash Lajme

Më të lexuarat