Përshtati në shqip: Ilma Lamçe

Kohët e fundit shkenca ka bërë një zbulim të veçantë e cila lidhet me mënyrën sesi duhet të pihet uji. Kjo duket e çuditshme por pozita e trupit dhe e qëndrimit tuaj kanë rëndësi kyç kur jeni duke pirë ujë.

Blerina Bombaj, dietologe

Gjumi, stresi dhe dobësimi

Orët e gjumit dhe cilësia e tij ndikojnë ndjeshëm në rregullimin e peshës trupore. Shkurtimi i orëve të gjumit pengon rregullimin e urisë dhe oreksit.

Flash Lajme