Blerina Bombaj, dietologe
Parandalim/Vlerësim/Trajtim i Mbipeshës & Obezitetit në Fëmijë dhe Adoleshente
Obeziteti i fëmijëve, jo vetëm dieta, por stil jetese

Mbipesha dhe obeziteti te fëmijët dhe adoleshentët po kthehet në një shqetësim gjithnjë e më të madh, duke marrë parasysh pasojat serioze që ka në shëndetin e dhe cilësinë e jetës së tyre.

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Një dietë e zhvilluar së fundmi premton të shpëtojë jetë, të ushqejë 10 miliardë njerëz, gjithçka pa shkaktuar dëme katastrofike në planet.

Shkencëtarët janë përpjekur të zbulojnë se si mund të ushqehen miliarda njerëz në dekadat që do të vijnë.

Flash Lajme