Nga Mrika Dujaka

Një nga vendet më të vizituara në Kosovë në këto dy dekadat e fundit padyshim se është kompleksi tashmë i njohur i Jasharajve në Prekaz të Skenderajt! Aty në atë kullë legjendare më 5 mars 1998 ranë heroikisht një familje e tërë me dhjetëra anëtarë që nga më të moshuarit e deri te gratë dhe fëmijët e moshës jomadhore të Jasharajve me në kryetrimin e njohur Adem JASHARI.

Flash Lajme