Çfarë e bën pushimin në një qytet të përsosur? Një udhëtim në një muze, ose tre, të vizituarit e pikave interesante, duke provuar ushqimet vendëse, ose të shkosh në një bar brenda qytetit?

Cilado qofshin kriteret tuaja, një gjë dihet, ju doni të udhëtoni diku ku të ndiheni të sigurt.

SCI-ja ka renditur 60 destinacione në të gjithë botën përsa i përket sigurisë së tyre digjitale, sigurisë shëndetësore, infrastrukturës dhe asaj personale.

Në krye të listës është Tokio. Metropoli më i populluar në Tokë, fiton një përqindje prej 92.0 nga 100. Më pas kemi Singaporin me 91.5 dhe i treti Osaka me 90.9. dardania.com ka sjellë për ju, 10 vendet që kanë sigurinë më të lartë, dhe ku do të ndiheni të sigurt dhe të relaksoheni siç duhet.

Tokio, Japoni

Singapori

Osaka, Japoni

Amsterdam, Holandë

Sidnei, Australi

Toronto, Kanada

Uashington DC, SHBA.

Kopenhagën, Danimarkë

Seul, Koreja e Jugut

Melburn, Australi/K.C/dritare.net

Flash Lajme

Më të lexuarat