Kur bie fjala mbi zakonet ushqimore të gjithë kemi preferencat tona. Disa njerëz nuk tolerojnë asnjë grimcë të ushqimit pikant në dietën e tyre, ndërkohë të tjerë janë admirues të këtij ushqimi.

Nuk ka rëndësi se kujt kategorie i përkisni, kemi lajme interesante për ju.

Sipas një studimi të kohëve të fundit,  nëse ju shijoni ushqimin pikant, patjetër që ka diçka pikante edhe në dhomën tuaj të gjumit. Po, po e kuptuat drejt!

2000 pjesëmarrës u pyetën mbi preferencat e tyre ushqimore, stilin e jetesës dhe personalitetin. Për të qënë më specifikë, atyre iu kërkua të vlerësonin preferencën e tyre mbi shijen pikante duke u bazuar në shkallën 1-4 (1 nuk e pëlqej fare ushqimin pikant dhe 4 adhuroj ushqimin pikant.)

Rezultoi që 5.3 herë në muaj kryejnë marrëdhënie seksuale konsumuesit e ushqimit pikant,

2.3 kategoria tjetër.

Ju duket interesante? Prisni, ka akoma…

“Pikantët” janë pasionantë, shijojnë momentin dhe padyshim shumë aventurierë.

Shihni tani, ku pozicionoheni ju?

e.t/dita

Flash Lajme