Sipas një klasifikimi të bërë nga Radio Free Europe, janë renditur shtetet të cilat e paguajnë më shumë Presidentin e tyre.

Austria është shteti i cili paguan më shumë Presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404,466 dollarë.

Më pas renditet Presidenti amerikan Donald Trump, me pagë vjetore 400,000 dollarë.

Bie në sy fakti që Islanda e paguan më shumë Presidentin krahasuar me Gjermaninë, Italinë dhe Francën.

Presidenti më pak i paguar është Vladimir Putin, me 134,000 dollarë në vit.

j.l./ dita

Flash Lajme