Për të gjithë adhuruesit e përrallës së famshme “The Beauty and The Beast” (E bukura dhe Bisha), vjen një lajm fantastik. Vjeshtën e 2019-ës, do ta hapet lokali i parë i quajtur “E bukura dhe Bisha”!

Bari do të vendoset në Disney World, pranë Disney Parks Blog.

Ka projektuar hapësira unike, të frymëzuara nga përralla e famshme.

Pra, njerëzit do të mund të shijojnë një gotë verë në bibliotekën e së Bukurës ; gjë e cila ngjason me pasditen ideale.

Deri më tani, bari është konceptuar kështu!

Padyshim që nuk do të mungojnë shandanët, qirinjtë dhe stili barok që shfaqet në ambientet e filmit “E Bukura dhe Bisha”.

e.t./dita

Flash Lajme