Një mjek ka filmuar një ndërhyrje kirurgjikale brenda mitrës së nënës. Operacioni është realizuar për të rregulluar pozicionin e trurit të fëmijës. Pamjet interesante na tregojnë se si ndërhyrja kirurgjikale është kryer në embrion ndërkohë që ndodhej ende në mitër.

Video tregon se si Dr. Wael El Banna tërheq mitrën nga barku i nënës, duke kryer operacionin e ndërlikuar me foshnjën brenda.

Mjeku El Banna, nga Egjipti, tha se ishte operacioni i parë i këtij lloji dhe deklaroi se nëna dhe fëmija ishin në gjendje të mirë shëndetësore.

e.t./dita

Flash Lajme