Trupi i njeriut është i krijuar në mënyrë perfekte ku çdo qelizë ka të mirëpërcaktuar funksionin e saj duke mos dalë nga rregulli. Miliona qeliza veprojnë përmes këtij rregulli çdo sekondë duke mundësuar aktivitetin e trupit të njeriut.

Mjekët kanë zbuluar sfundmi sistemin muskulor të një gruaje duke u fokusuar tek pjesa e gjirit, e cila ka një pamje të mrekullueshme për mënyrën se si fuksionon dhe si duket.

Gjëndrat ku gjenerohet qumështi duken të mirësistemuara me një gjeometri të saktë ku krahas funksionit pasqyrojnë edhe një mrekulli në paraqitje.

Fotoja në fjalë ka marrë miliona shpërndarje gjatë ditëve të fundit në rrjetet sociale duke u pagëzuar me “lulja nga ku rrjedh jeta”.

e.t./dita

Flash Lajme