Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Ata na shohin nudo

Analizojnë sjelljen tonë

E dinë se sa agresivë jemi

Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër

Ata kanë qen që kontrollon çantat tona

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër

 Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më parë
e.t./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat