Kërkon pasion, vullnet dhe durim për t’i rritur e stiluar!

Zhvillohet çdo dy vjet dhe gjithmonë tërheq vëmendjen e qindra të apasionuarve pas modeleve më ekstravagante të mustaqeve dhe mjekrave.

Që nga e shtuna, ka nisur Kampionati Botëror i Mustaqeve dhe Mjekrave, që këtë vit zhvillohet në Antverp të Belgjikës.

Më poshtë shihen disa nga stilimet më të çuditshme të mustaqeve dhe mjekrave pjesëmarrës në garë.


j.l./ dita

Flash Lajme