E pabesueshme por e vërtetë! Një nënë ka sjellë në jetë binjakë, por me ngjyrë totalisht të ndryshme të lëkurës, nga njëri-tjetri.

Vajza me emrin Malaysia, ka një lëkurë që ndrit si bora dhe sy blu, e ndërsa djali, Malachi, ka një ngjyrë çokollatë të lëkurës dhe sy ngjyrë kafe, por janë të dy të adhurueshëm.

Mamaja, Sarah Jones, tregon se si dy fëmijët me prejardhje të përzierë, duken tepër të ndryshme nga njëri tjetri. Ajo pyetet shpesh nëse është nënë e të dy fëmijëve, apo nëse ndonjë nga fëmijët është i birësuar.

Binjakët kanë një pamje tërësisht ndryshe nga njëri tjetri, si rezultat i një fenomeni që ndodh shumë rrallë gjatë një shtatzënie por është e mundur, kur janë binjakë.

e.t./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat