Një burrë pretendon se gruaja e tij prej 10 vitesh po e tradhtonte me disa burra. Dhe ai zbuloi të vërtetën nëpërmjet Facebook.

Seth Megow nga Valdosta, Gjeorgjia tha se martesa e tij ishte mahnitëse 8 vitet e para.

Por sjellja e saj filloi të ndryshojë dhe ishte e vështirë të komunikoje me të.

Vetëm kur gruaja harroi Facebook-un hapur në kompjuter, 33-vjeçari kuptoi se çfarë po ndodhte.

Ai zbuloi mesazhe tradhtie dhe se gruaja ishte në një lidhje prej 1 viti me dikë tjetër.

Para kësaj, Megow  tha se kishin respekt dh besim tek njëri-tjetri. Seth tregoi se intimiteti i tyre fizik ishte i shëndetshëm, komunikonin dhe se kurrë nuk e gënjenin njëri-tjetrin.

Por pas tetë vitesh dhe lindjes së katër fëmijë, Stevie, Neela, Titus dhe Olive, ai zbuloi se gjithçka ishte një gënjeshtër.

dardania.com

Flash Lajme