Koreja e Jugut është një vend i kontrasteve ku teknologjitë moderne dhe traditat e vjetra aziatike janë të kombinuara në harmoni.

Çdo udhëtim në këtë vend të mrekullueshëm zbulon sekrete dhe mistere të panumërta.

Pothuajse çdo stacion autobusi ka një panel informacioni me orarin aktual të autobusit mbi të.

Mbështetja e shtetit për gratë shtatzëna.

Është normale dhe lejohet të provoni ushqimin në supermarkete.

Atyre u pëlqen të japin dhe të pranojnë dhurata praktike.

Për vitin e ri prezantuesit e lajmeve veshin veshjet kombëtare.

Çdo çerdhe ka një uniformë në një ngjyrë të caktuar në mënyrë që fëmijët të mos humbasin në turmë gjatë shëtitjeve në qytet.

Kishat japin dhurata të vogla, por të këndshme për famullinë e tyre.

Nxënësit e shkollave të mesme studiojnë deri në mesnatë.

Çiftet veshin rroba të ngjashme në Korenë e Jugut.

Falenderimi më i mirë për një mësues është një filxhan kafe ose ëmbëlsire.

Në metro mund të gjeni edhe këto.

Ka mungesë të kazanëve të plehrave dhe shumë tualete publike.

Koreja e Jugut është një vend i izoluar që nuk njeh traditat e Botës Perëndimore.

Punëtorët koreanë nuk kanë kufizime.

e.t./dita

Flash Lajme