Burj Khalifa – Dubai – Emiratet Arabe

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin.

Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Shaghai Tower, Kinë

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Lotte World – Seul

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Evolution Tower – Moskë – Rusi

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Il Dritto – Milano – Itali

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Jiangxi Nanchang Greenland Central Plaza – Nanchang – Kinë

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

432 Park Avenue – New York – USA

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Space Needle – Seattle – USA

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Canton Tower – Guangzhou – Kinë

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

Kulla Cayan – Dubai – Emiratet Arabe

Janë gjithnjë e më të larta dhe impresionuiese. Kryevepra të arkitekturës modern, të afta për të sfiduar ligjet e fizikës dhe për të tërhequr admirimin e atyre që i shohin. Ndodhen thuajse kudo në botë, me përendrim disi më të lartë në Lindjen e largët dhe në Emiratet e Bashkuara.

e.t./dita

Flash Lajme