Prej gjashtë javësh Marsi ka qëndruar në Peshore, shenjën më pak të preferuar të këtij planeti. Themi më pak të preferuar, sepse Marsi përfaqëson egon, shtytjen dhe motivimin individual, kur Peshorja është më tepër e orientuar drejt marrëdhënieve, njerëzve të tjerë harmonisë e gjëja e fundit që do është të prishë qejfe për të marrë atë që do.

Një 23-vjeçare, i dashuri i së cilës është 46 vjet më i moshuar se ajo, ka pohuar se ishte fat i saj që ata u takuan në Tinder.
Pronare e biznesit, Najee Martin, 23 vjeçe dhe pronari i pasurive të patundshme, Charles Sciberras, 69 vjeç, të cilët të dy jetojnë në Neë York, u dashuruan pasi panë njëri-tjetrin në Tinder vitin e kaluar.

Flash Lajme