Milionerët dhe miliarderët mund të jenë më të pasur se ne dhe ju bashkë, por janë grupime të mëvetësishme.

Dallimi mes këtyre grupeve vihet re në mënyrën si i përgjigjen një pyetjeje specifike, sipas Rafael Badziag në librin e tij “The Billion Dollar Secret: 20 Principles of Billionare Wealth and Success:” “Çfarë ju shijon më shumë, të fitoni apo të prishni para?”

Një pjeshkë e freskët, mund t’ja shtojë ëmbëlsinë vaktit apo ditës suaj duke e shijuar ashtu, ose duke përgatitur një ëmbëlsirë të mirë. Megjithatë ka diçka që mund ta pranojmë të gjithë: pjeshkët e forta nuk na pëlqejnë dhe ne jemi gati që të bëjmë kompromis edhe me tundimin tonë, transmeton Class.

Flash Lajme