Nga Adam Mann

Si do të marrë fund universi? “Jo me shumë zhurmë, por me një psherëtimë”- shkroi dikur poeti amerikan T.S.Eliot, në lidhje me fundin e botës. Por nëse doni një përgjigje më të saktë, do të zbuloni se fizikantët kanë kaluar orë të panumërta, duke e shoshitur këtë çështje në mendjen e tyre, dhe kanë arritur të përshtasin me kujdes hipotezat më të besueshme në disa kategori.

Bukuria është një koncept që nuk ka një kuptim strikt, më e bukura për njerëz të ndryshëm është e ndryshme dhe vjen në forma e linja të ndryshme. Por femrat e mëposhtme renditen si ndër më të bukurat e shekullit të XXI dhe padyshim që e meritojnë këtë titull, megjithëse mund të ketë edhe nga ata që nuk janë dakord me këtë listë, duke menduar për emra të tjerë.

Një parashikim i Nostradamusit thotë se Turqia dhe Greqia do të bëjnë në luftë të përgjakshme me njëra-tjetrën gjatë vitit 2019, transmeton Gazeta Metro.
Gazeta më e madhe turke “Sabah”, në një shkrim me titull “Parashikimet e frikshme të Nostradamusit”, nënvizon se në vitin 2019 do të ketë tërmete të fuqishme që do të trondisin Mesdheun, duke shënuar vdekje e tmerre.

Flash Lajme