Një shofer në Afrikën e Jugut ka filmuar një ngjarje të pazakontë në rrugët e këtij vendi, dhe për pak orë është bërë hit në internet.
Në fakt para tij po lëvizte një kamion, por ajo çfarë ia kishte tërhequr më shumë vëmendjen ishte një burrë i ulur në karrocën për invalidë, që po mbahej në rimorkion e kamionit dhe po e shfrytëzonte si “taksi”.

Flash Lajme