Me fillimin e verës banorët e Binalonan, një qyteti të vogël në Filipine, mblidheshin nën pemë dhe bënin thashetheme rreth fqinjëve e tregonin histori tradhtish, skandale divorcesh etj.

Duket se kjo gjë nuk do të jetë më e mundur pasi bashkia e këtij qyteti ka ndaluar me ligj thashethemet apo siç quhen në Filipine “chismis”.

Flash Lajme