Sekretet prapa disa prej truqeve magjike më klasike, por të habitshme, janë ekspozuar, në një video interesante të përbashkët në internet.

Ngarkuar në grupin ndërkombëtar të Facebook i cili njihet gjerësisht për një gjë të tillë, Five Minute Crafts , ata na mësojnë se si të bëjmë truqe të thjeshta duke përfshirë fshehjen e një topi të vogël nën një filxhan, dhe ndezjen e një shkrepëseje me një shkrepëse tjetër të përdorur më parë.

Flash Lajme