Bëhet fjalë për Loren Brucone që ushtron në palestër sikur të ishte 27-vjeçe, e jo siç është në realitet një 72-vjeçare, transmeton Telegrafi.

Kjo amerikane dikur merrej me balet dhe fitnes, por në moshën 67-vjeçe iu mërzitën dhe kështu një mik e bindi që të merret me krosfit, ushtrime të intensitetit të lartë.

Flash Lajme