Probleme të vazhdueshme kanë pasur pilotët e aeroplanëve, që duhej të shfrytëzonin një aeroport të Devonit, ku erërat arrinin shpejtësinë e 130 kilometrave në orë, transmeton Telegrafi.

Në momentin e ngritjes dhe aterrimit, fluturaket kishin turbulenca të vazhdueshme, ndërsa vështirë arrinin në lartësinë e duhur për fluturim.

Fotografi Staffan Widstrand, 60-vjeç, ka arritur ta shkrep fotografi të bukur artistike në rezervatin privat Marataba në Limpopo të Afrikës së Jugut, transmeton Telegrafi.

Në fotografi shihet sesi përkundër dëshirës së elefantit që të fshihet pas shkurreve, hunda dhe bishti dukeshin shumë qartë.

Flash Lajme