Vetëm dy minuta jemi larg apokalipsit, të paktën kështu shënon ora simbolike e apokalipsit.

Sipas buletinit të shkencëtarëve atomikë. Akrepat e orës nuk kanë ndryshuar pozicion krahasuar me një vit më parë, por kjo nuk duhet marrë si shenjë stabiliteti, thotë Rachell Bronson, presidente e grupit të shkencëtarëve dhe ekspertëve ndërkombëtarë në fushat e sigurisë, atë bërthamore, ambientale dhe shkencore.

Flash Lajme