Turma të mëdha njerëzish janë mbledhur në sheshin ceremonial Rajpath, për të parë shfaqjen e kapaciteteve ushtarake që ka shteti si dhe diversitetin e pasur kulturor, transmeton Telegrafi.

Nën masa të rrepta të sigurisë, fëmijë, gra e burra me kostume të ndryshme, kryen lëvizje akrobatike dhe vallëzuan në rutina të ndryshme, derisa merrnin duartrokitje prej publikut.

Flash Lajme