Dy të rinj përfunduan të lidhur midis tyre, pavarësisht se nuk e kuptonin gjuhën e njëri-tjetrit, por përdorën “google translate” në internet.

Chloe Smith, 23 vjeç, nga Wolverhampton në Britani dhe Daniele Marisco, 25 vjeç, nga Napoli në Itali, u takuan për herë të parë në një klub nate në Ibiza dy vjet më parë.

Nëse pritjes suaj të ëmbël i vjen fundi për pak ditë, kjo do të thotë se do të sillni në jetë një fëmijë në muajin e parë të vitit.

Bebet e lindura në janar i përkasin shenjës së bricjapit apo ujorit! Ndonëse me karaktere të ndryshme, një me këmbë në tokë, e një në ajër, Living ka përmbledhur më poshtë të gjitha karakteristikat e përbashkëta të tyre.

Flash Lajme