Një video prekëse e një tufe elefantësh që vajtojnë vdekjen e liderit të tyre, ka lënë të gjithë të prekur për shkak të ndjeshmërisë që këto kafshë kanë.
Emocionet nuk mund të përshkruhen shkencërisht, por ekspertët e kafshëve kanë studiuar dhe zbuluar se elefantët kanë një sërë ndjenjash komplekse shumë të ngjashme me njerëzit.

Flash Lajme