As zgjedhjet nuk e shpërqendrojnë Europën nga përgatitjet e saj për të ridërguar njeriun në Hënë, një sfidë që mund të fitohet vetëm me një përpjekje të madhe të përbashkët, nëpërmjet një bashkëpunimi të gjerë ndërkombëtare që tejkalon çdo nacionalizëm, thotë drejtori i Agjencisë Hapësinore Europiane (ESA), Jan Worner me rastin e konferencës “The State of the Union”, që organizohet çdo vit nga Instituti Universitar Europian.

‘Becoming” ose “Të bëhesh” ka surprizuar lexuesit për transparencën dhe vërtetësinë e ngjarjeve nga jeta e përditshme e jetës bashkëshortore të Michelle Obama.

Becoming, libri autobiografik i Michelle Obama, që ka thyer rekord shitjesh me më shumë se 10 milionë kopje, vjen dhe për lexuesin shqiptar nën titullin “Becoming, Të bëhesh”.

Flash Lajme

Më të lexuarat