Nje zbulim shume interesant ne Polin e Jugut. Kërkuesit kanë zbuluar një gjurmë të fosilizuar dinozauri që është rreth 200 milion vjeçare gjatë një ekspedite në Antarktidë.

“Zbulimi ishte një gjurmë në formën e dorës së një kafshe nga grupi i arkozaurëve”, tha të mërkurën Instituti Federal i Gjermanisë për Gjeoshkencat dhe Burimet Natyrore (BGR) në qytetin verior të Hanoverit.

Flash Lajme

Më të lexuarat