Një ekip ndërkombëtar i studiuesve thotë se u gjetën 83 vrima të zeza super masive në fundin e skajshëm të universit.

“Është e mrekullueshme që këto objekte masive të dendura ishin në gjendje të formoheshin kaq shpejt pas Big Bengut”, tha Michael Strauss, një profesor i shkencave astrofizike në Universitetin Princeton.

Vështirësitë e jetesës në një vend me male të larta dhe të mbuluara me borë, fjordet dhe akullnajat janë shumë të vështira për tu përballuar.

Terreni dramatik në Norvegji, veçanërisht përgjatë bregut perëndimor, e bën udhëtimin e vështirë për 5,3 milionë njerëz që jetojnë në atë pjesë të vendit.

Njihuni me oficerët më të rinj dhe më të shkurtë amerikanë: një bandë e qenve të policisë të njohur si Chipper, Marlee, Chaze dhe Cardie.

Sipas mediave amerikane, përcjell Telegrafi, duke filluar nga kjo javë, këta katër qentë do të fillojnë karrierën e tyre në dy nga aeroportet më të ngarkuara të Amerikës, Atlanta Hartsfield-Jackson dhe Chicago O’Hare.

Flash Lajme