Një grua e moshuar, e cila fitoi lotarinë në vlerë prej 101.600 dollarësh, pretendon se i përdori numrat e saj të fatit, të cilët i erdhën në ëndërr.

64-vjeçarja nga Baltimore i ka thënë zyrtarëve të Lotarisë së Maryland se kishte filluar t’i përdorte kombinimet e numrave 4-8-11-21-27 për të luajtur në lotari rreth 24 vjet më parë, pasi ëndërroi që një burrë i erdhi  dhe i dha shifrat me fat.

“Faktet e harruara, ose të mësuara gabim në lëndën e historisë”

Mitet rreth muzikantit të famshëm Volfgang Amadeus Moxart, janë aq të shutma sa edhe kompozimet e tij, duke bërë që pasardhësit të besojnë se ai ishte një shakator i madh, një bixhozxhi me pak fat, një pijanec, një bredharak pas grave, dhe që në fund u helmua për vdekje nga një rival.

Flash Lajme