Qytetarët amerikanë nuk do të mund të udhëtojnë pa vizë në vendet europiane duke nisur nga viti 2021. Bashkimi Europian njoftoi të premten se udhëtarët amerikanë do të kenë nevojë për një lloj të ri vize, – një miratim në Sistemin Evropian të Informacionit dhe Autorizimit të Udhëtimit ose ETIAS – për të vizituar Zonën Evropiane Shengen, raporton CNN.

Flash Lajme