Një sport i ri po lulëzon kohët e fundit në Rusi, bëhet fjalë për goditjen me shuplakë në prapanicë.

Kur e dëgjon duket i çuditshëm, por po rezulton tepër i suksesshëm, aq sa në Rusi u mbajt një turne dhe  fituese u shpall blogerja e famshme, Anastasia Zolotaja.

Rregullat e këtij sporti janë të thjeshta, godit sa më fort dhe duro goditjet e kundërshtarit.

Sportistja që nuk i duron dot goditjet dhe bie në tokë e humbet garën.


Flash Lajme