Lulet e bëjnë shtëpinë tonë një vend më të bukur dhe të këndshëm për syrin. Megjithatë, jo të gjithë njerëzit kanë durim dhe dëshirë të kujdesen për to, për t’i rritur dhe vaditur.

Por, dardania.com do ju tregojë sesi dhe ju që i doni lulet, mund t’i keni pa u kujdesur shumë për to. Në galerinë më poshtë, do ju tregojmë lulet dhe perimet, të cilat mund të rriten në një gotë me ujë./dardania.com

Vëmendje: Nëse  nuk iu shfaqet galeria, ju lutem klikoni në www.dritare.net.

Foto 1 nga 16


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All