Fotot e vjetra të njerëzve të famshëm,  nuk reshtin së na mahnituri. Qofshin ato që mbartin një histori, apo të tjera që janë thjesht qesharake, por të bukura. E keni parë ndonjëherë Charlie Chaplinin me gruan?

Charlie Chaplin me gruan, Paulette Goddard, 1938

Ose Elton John, si dukej në 1979? Nuk besojmë se po! Prandaj dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, foto të legjendave të famshme, të cilat nuk i keni parë kurrë!//dardania.com

Arnold Schwarzenegger

Elvis Presley dhe Priscilla Presley dhe vajza Lisa Maria, informon dardania.com
Elvis Presley, Priscilla Presley, leaving the Baptist Hospital, Memphis, Tennessee, with their daughter Lisa-Marie, born at the hospital on February 1…

Foto 1 nga 25


Flash Lajme