Do të dish kush e vodhi të gjithë vëmendjen këtë javë, kur mbretërorët u mblodhën për një ndeshje polo? Jo, jo i vogli Archie, i cili ishte i privilegjuar, pasi pas dy muajsh bëri shëtitjen e tij të parë në publik, në krahët e mami Meghanit.

Ylli i vërtetë ishte… Natyrisht që princi Louis, i cili kaq i vogël na shkrin së qeshuri në çdo dalje të tij.

Ai thithi sërish gishtin, vendosi syzet e diellit, vrapoi në krahët e nënës së tij, dhe ndërsa i dhuroi një puthje teto Meghanit, u përpoq të bënte për të qeshur Archien.

Mirë mbretërorët që i shkriu, por dhe ne të tjerët. Me këtë rast, dardania.com ka sjellë për ju disa raste kur, princi Archie, na ka shkrirë së qeshuri. Zbulojini në galerinë më poshtë!//dardania.com

Foto 1 nga 13


Flash Lajme