Menja e njeriut mund të jetë po aq komplekse por edhe e frikshme, madje shumë pak dimë për të.Edhe faktet që i kanë bërë të ditur shkencëtarët, ndonjëherë mund të jenë të pakuptimta dhe shqetësuese.

Në këtë artikull do lexoni disa fakte të mrekullueshme por edhe befasuse që nuk i keni dëgjuar asnjëherë, raporton “Bright Side”, transmenton lajmi.net.

Ne ndjehemi më me vetëbesim kur i shohim se të tjerët janë duke u poshtëruar

Ndjenja e fluturave në bark kur ne shohim dikë që e dashurojmë, në faktë janë shenja të stresit.

Ne tërhiqemi nga njerëzit narcizoid dhe psikopatë.Më mirë deshirojm të ndjejmë dhembje sesa të jemi të mërzitur dhe të dëshpëruar

Truri ynë në mënyrë të vetëdijshme merr një vendim atëherë kur ne kemi nevojë për të bërë një zgjedhje edhe nëse ndjehemi të pavendosur.

Përdoruesit e IPhone ndjehen më të privilegjuar sesa personat që përdorin telefona të kompanive tjera.Ndarjet nga personat të cilët i duam punë të shkaktojë dhembje reale fizike në trupin tonë.

Ne jemi në gjendje të mos i ndihmojmë dikë kur jemi në grup.

Kopjojmë të tjerët në mënyrë që të hyjmë në një rreth shoqëror.Njerëzit më pak inteligjent kanë më shumë vetëbesim sesa ata që janë më inteligjent.


Flash Lajme