Testet e para të personaliteti janë shfaqur për herë të parë në vitet 1920. Ata bëheshin për përzgjedhjen e personelit në ushtri. Sot, ka shumë teste të tilla, por me qëllime të ndryshme.

Dardania.com ju ka sjellë një test të ngjashëm, ku ju duhet t’i përgjigjeni vetëm një pyetje. ‘Sa kuaj shihni në foto?’

Pasi të përgjigjeni, shikoni për poshtë për të zbuluar më shumë rreth vetes.

Një kalë

Nëse keni parë vetëm një kalë, ju nuk jeni shumë të vëmendshëm dhe i shikoni shumicën e gjërave nga sipërfaqja. Ju jeni një person që nuk shqetësoheni për gjëra të vogla, dhe merrni vendimet shumë shpejt, informon dardania.com. Ju besoni në unitet dhe e doni punën në grup, kjo ju bën një lider të mirë.

Mes 5 dhe 10 kuaj

Nëse shihni 5-10 kuaj, ju jeni një person që i merrni seriozisht gjërat, dhe në çdo situata përpiqeni të jeni më i miri. Me pak fjalë ju jeni perfeksionit, të arsyeshëm dhe gjithmonë të fokusuar në detyrat tuaja. Doni të jeni gjithmonë të planifikuar, informon dardania.com.

11 ose më shumë  kuaj

Nëse shikoni 11 apo më shumë kuaj, jeni një person shumë i vëmendshëm dhe detajit. Ju keni mundësi të perceptoni gjëra, që të tjerët thjesht nuk munden, informon dardania.com. Jeni të fiksuar pas detajeve dhe përsosmërisë. Gjithmonë veproni në mënyrë metodike, pas një proceduare apo një sërë udhëzimesh./dardania.com


Flash Lajme