Sot është Dia Botërore e Emoji, një festë jo zyrtare që festohet më 17 korrik, që prej vitit 2014.

Për të festuar Ditën Botërore të Emoji, Adobe ka publikuar një studim, ku tregohen ikonat më të përdorura nga njerëzit, të cilët kanë shprehur emocionet përmes tyre.

Emojit individualë më të përdorur janë ?, ❤️, dhe  ?. Si kombinime , të preferuarat ishin ??, ??, dhe  ❤️? . Pra dashuria dhe e qeshura mbizotërojnë, informon dardania.com.

Gjithashtu nga studimi rezultoi se moshat që përdorinin më shumë emoji gjatë bisedave ishin nga 16 vjeç deri në 73 vjeç./dardania.com


Flash Lajme