‘GoSun Sport’ është një lloj furre që funksionon përmes energjisë diellore.Në përshkrimin e kësaj furre theksohet se ajo mund të pjek ushqimin për dy persona brenda pak minutash, transmeton lajmi.net.

Në të, sipas udhëzimeve, mund të pjekësh perime, ushqime të ngrira, hotdogë, simite dhe mishra.

Kjo furrë është një lloj cilindri në të cilën vendoset ushqimi, letra e aluminit, dhe ushqime të caktuara. Më pas, vendoset brenda pjesës tjetër të furrës, duke u pjekur përbrenda 20-25 minutash.

Mirëpo, pjekja në këtë grill apo furrë varet nga sasia e rrezeve të diellit.


Flash Lajme