Është fantastike të dish si do të dukesh kur të plakesh. Dhe FaceApp na e ka dhënë këtë mundësi. Mirë ne njerëzit e thjeshtë, por as të famshmit nuk i shpëtuan këtij aplikacioni.

Dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë foto sesi do të duken të famshmit kur të plaken.//dardania.com

Foto 1 nga 29