A e kishit menduar ndonjëherë që në vend të një torte dasme të krijonit një pica? Kur mendoni për ditën tuaj të dasmës, ju mund të keni imagjinoni një fustan të bardhë, dhe më pas të krijoni edhe një tortë të përkryer për dasmën tuaj.

Ka nga ata çifte të cilët duan të bëjnë diçka më pak tradicionale dhe të krijojnë një dasmë vërtet unike e të paharrueshme.

Nuk është sekret që ushqimi që shërbehet në dasma është një pjesë shumë e rëndësishme për mysafirët. Dhe çfarë duan më shumë njerëzit se një pica?

Paketa e Martesave me pica përfshin një fustan dasme me pica një buqetë lulesh po ashtu me ushqime dhe menuja  e servirur po ashtu me pica.

Burrat dhe bashkëshortët e ardhshëm mund të fitojnë edhe një muaj mjalti në Çikago me këtë dasmë unike që kanë krijuar.


Flash Lajme

Më të lexuarat