Në verë, shumë njerëz zgjedhin mënyrën e tyre për të pushuar. Disa në liqene, të tjerë në male e shumë preferojnë plazhin dhe diellin e nxehtë. Në çdo vend që shkojnë edhe diellin e kanë me vete, si partnerin më besnik.

Ndonjëherë dielli, tenton të tregojë se edhe ai ka sens humori, duke na dhënë gjëra qesharake, dhe të çuditshme, ose thjeshtë një djegie dielli. Ndihemi keq për ata që digjen nga dielli. E dimë që është e dhimbshme, prandaj ju duhet të ndiqni edhe këshilla kur shkoni në plazh, apo kudo qoftë. Por këto foto janë kaq qesharake saqë thjesht donim t’i ndanim me ju. Mos i humbisni!

Unë e vlerësoj sinqeritetin tënd

Dielli fitoi sërish

Dielli zbulon të gjitha zgjedhjet tuaja të turpshme të veshjeve.

Kapela ime e padukshme

Djegie dielli napolitane

Vetëm një pyetje. Pseee?

Kurrë mos e shmangni ditën e këmbëve!

Pooo! Përfundimisht mos e shmangni

Ndoshta erdhi koha të përdorim disa lente kontakti, apo jo? 

Dëshironi një palë sandale plazhi që janë po aq të lehta sa ajri?

Hiqe kapelën zotëri, ne duhet të bëjmë ca foto!

Jo zemër, unë nuk kam pirë!

Nxirja jote i thotë të gjitha

 Vend i dobishëm, por jo ideali,  për PIN-in tuaj

Vera nuk është për të gjithë

Ndonjëherë mund të bëheni edhe kreativë, e dini?

Dikush s’do të veshë çorape të bardha, për një kohë të gjatë

Ja si duket argëtimi i vërtetë!

Kjo foto ka më shumë pyetje se përgjigje./Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net


Flash Lajme