Një video virale në internet, tregon momentin kur një gjyshi i ka ardhur tek hunda fakti se nipi i tij luan tërë kohës me Playstation.

Në video, shihet se si pas një debate me tensione të larta, gjyshi merr çekanin dhe pa menduar dy herë, e shkatërron pajisjen e lojës.

Sikur të mos mjaftonte kjo, ai e theu edhe tavolinën. E nipi i tij, nuk ka çfarë të bëj veç se ta shikojë tërë skenën.


Flash Lajme