Ky është momenti kur një mbret Cobra gllabëron një gjarpër foshnjë.

Pronari Panya Tulyasuk ushqeu një kafshë vdekjeprurëse një kobër në shtëpinë e tij në Krabi, në Tajlandën jugore të dielën e kaluar.

Videoja tregon një gjarpër njëmujor me emrin Joey që gllabëron trupin e një kobre të vdekur, e cila përfundoi brenda pak minutash.

Panya tha: ‘Joey është ende një foshnjë, kështu që gjarpërinjtë e vegjël janë ushqimi i vetëm që mund të ketë. Kur ai të jetë më i madh, atëherë ne do ta ushqejmë edhe me ushqim më të bollshëm dhe të përshtatshëm për të si, mish pule apo bretokcë.

“Ai nuk ha çdo ditë. Vetëm një gjarpër mund ta bëjë atë të ndihet i ngopur deri në 4-5 ditë”.

Video-ja tregon mbretin kobër që ngadalë gllabëron gjarprin që fillon edhe ta tretë ndërsa ende e ha.