Flokët janë një nga gjërat më të rëndësishme për një femër. Kurrsesi nuk do të donit t’i kishit të pashëndetshme, apo jo? Por, pa vetëdije ju bëni disa gabime që po ua shkatërrojnë ato.

Dardania.com do ju tregojë më poshtë, pse nuk duhet t’i krihni flokët kur i keni të lagura.

Kur flokët tuaj janë të lagura, janë tepër delikat dhe mund të këputen më shpejtë, prandaj krihini ato kur janë të thata. Kjo do të shmangë këputjen dhe rënien e tyre./dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat